Image

Als uw bewoner het even niet meer weet, dan weet u het wel met de BlueLine Alert!

Image

Als u bewoner de weg even kwijt is, dan weten wij met behulp van innovatie technologie van de BleuLine waar u bewoner is. Dit kan zowel binnen als buiten zijn.

Het Blueline concept is toepasbaar voor een enkele of meerdere deuren. Wilt u enkel weten of de bewoner de deur gepasseerd heeft of de deur blokkeren, het is beide mogelijk.

De meldingen worden verstuurd naar de cloud meldbank van Mobile Track en vandaar doorgestuurd een ontvanger, zoals een smartphone. Bij meerdere deuren op één locatie passen wij het MUG platform toe, hierdoor zijn wij in staat de meldingen van meerdere deuren te bundelen en dit naar de IP-DECT of smartphone te sturen.

Het systeem is koppelbaar met de Elsi Sensorvloer en eLsa Activity Sensing voor de thuiszorg. Hiermee bieden wij dus een oplossing voor elke gewenste situatie een volledige integratie.

Is u bewoner per ongeluk naar buiten gelopen, geen paniek. De bleuline zender werkt desgewenst ook buiten met GPS.

Hierdoor kunt u tot op de meter nauwkeurig de bewoner terug vinden.

Wanneer een bewoner wel naar buiten mag dan kunt u buiten het gebouw een geofencing zone gebruiken, hierdoor behoudt de bewoner zijn vrijheid en houdt u op afstand een oogje in het zeil.
Loopt de bewoner verder dan het opgegeven gebied, dan krijgt u automatisch bericht.

Wilt u meer weten, bel of mail ons.

085-8223600 of info@new-caresolutions.nl